Del af en større entreprise virksomhed

LT Sten og Grus er en del af totalentreprisen LT Gruppen A/S. Virksomheden har førhen gået under navnet LT Totalentreprise, men vi valgte at udbrede virksomheden gennem flere forskellige fokusområder:

Hos LT Gruppen er vi eksperter inden for entreprenørarbejde. Hos LT Sten og Grus tilbyder vi forsyning og transport samt af- og pålæsning af flere forskellige materialer såsom jord, grus og sten, træ- og barkflis, muldjord og granitskærver.

Kvalitetsbevidst virksomhed som yder høj service

Vi er eksperter inden for entreprenørarbejde og kan hjælpe dig med mange forskellige ydelser inden for området. Derudover tilbyder vi maskinudlejning, som altid er udstyr og maskiner af nyere modeller og høj kvalitet. På denne måde sikrer vi os, at opgaverne bliver udført så optimalt som muligt.

Vores virksomhed er baseret på kunden og vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, der leverer kvalitetsarbejde med et højt serviceniveau, til den rette pris. Vi yder altid en god service med professionelle og autoriserede folk, som vil udføre opgaverne for dig på bedste vis.

Gode og sunde kunderelationer bygges på tillid, ærlighed og gensidig respekt. For at sikre fortsat eksistens og udvikling, er det vores idé, altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Gazelle i 2016